SUGO NERO DI SEPIA 300g - Cena včetně DPH
V minulosti se sepiové barvivo používalo jako inkoust, dnes se používá převážně v kuchyni čistě jako koření, v italské kuchyni se pak používá hlavně na těstoviny. V toskánské nebo benátské kuchyni zase na risotto.
Stačí uvařit italskou rýži, opéct kalamáry na kolečka a zamíchat s naší omáčkou a máte fantastické risotto, kterým všechny oslníte.
Kategorie: | Poskládejte si vaši krabici... |
---|
SLOŽENÍ: Guanciale (sušené vepřové líčko), bílé víno, sepiové barvivo, česnek, tomaty, chilli paprička, sůl, pepř.
SKLADOVÁNÍ: od 5°C do 21°C bez slunce
TRVANLIVOST: 6 měsíců od data výroby
VÁHA: 300g / 2 - 3 pěkné porce
PŘÍPRAVA:
1. Dejte vařit těstoviny přesně podle návodu výrobce (120g - 150g na porci, těstoviny doporučujeme dlouhé)
2. Do středního kastrolu vložte obsah omáčky ze sklenice a pomalu prohřejte, nevařte!
3. Uvařené a přeceděné těstoviny vložte do omáčky, promíchejte a servírujte
4. Nakonec panenský olej
Přejeme Vám dobrou chuť.