SUGO NERO DI SEPIA 300g - Cena včetně DPH

V minulosti se sepiové barvivo používalo jako inkoust, dnes se používá převážně v kuchyni čistě jako koření, v italské kuchyni se pak používá hlavně na těstoviny. V toskánské nebo benátské kuchyni zase na risotto.

Stačí uvařit italskou rýži, opéct kalamáry na kolečka a zamíchat s naší omáčkou a máte fantastické risotto, kterým všechny oslníte. 

158 Kč
Sugo nero di sepia
Bezlepkové a bez laktózy

SLOŽENÍ: Guanciale (sušené vepřové líčko), bílé víno, sepiové barvivo, česnek, tomaty, chilli paprička, sůl, pepř.

SKLADOVÁNÍ: od 5°C do 21°C bez slunce     

TRVANLIVOST: 6 měsíců od data výroby

VÁHA: 300g / 2 - 3 pěkné porce                           

PŘÍPRAVA:

1. Dejte vařit těstoviny přesně podle návodu výrobce (120g - 150g na porci, těstoviny doporučujeme dlouhé)

2. Do středního kastrolu vložte obsah omáčky ze sklenice a pomalu prohřejte, nevařte!

3. Uvařené a přeceděné těstoviny vložte do omáčky, promíchejte a servírujte

4. Nakonec panenský olej

Přejeme Vám dobrou chuť.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení