RAGÚ NAPOLETANO 380g - Cena včetně DPH
Neapolské ragú je jednou ze dvou nejznámějších odrůd masových omáček zvaných ragú. Je to specialita z Neapole, jak naznačuje její název. Je mnoho podob tohoto ragú. My doporučujeme krátké těstoviny třeba penne, navrch spoustu bazalky a parmazán.
Ragú plné živin a chuti.
Kategorie: | Poskládejte si vaši krabici... |
---|
SLOŽENÍ: Hovězí maso, vepřové maso, telecí maso, červené víno, tomaty, cibule, tomatový protlak, olej olivový EV, sůl, pepř namletý.
SKLADOVÁNÍ: od 5°C do 21°C bez slunce
TRVANLIVOST: 6 měsíců od data výroby
VÁHA: 380g / 2 - 3 pěkné porce
PŘÍPRAVA:
1. Dejte vařit těstoviny přesně podle návodu výrobce (100g - 120g na porci, těstoviny doporučujeme krátké)
2. Do středního kastrolu vložte obsah omáčky ze sklenice a pomalu prohřejte, nevařte!
3. Uvařené a přeceděné těstoviny vložte do omáčky, promíchejte a servírujte
4. Nakonec ozdobte čerstvou bazalkou, panenským olivovým olejem a strouhaným parmazánem
Přejeme Vám dobrou chuť.