RAGÚ BOLOGNESE 380g - Cena včetně DPH

Nejstarší známý recept na ragú servírované s těstovinami pochází z města Imola nedaleko Bologni. Tradičně se používají široké nudle (tagliatelle, fettucine), lasagne jsou také skvělé. Ve světě je často servírováno se špagetami, ač italská kuchyně takovou kombinaci nezná. 

Kdo by nemiloval boloňské špagety. Naše děti ještě se spoustou parmazánu navrch...

158 Kč
Ragu Bolognese
Bezlepkové a bez laktózy

SLOŽENÍ: Hovězí maso, vepřové maso, parmská šunka, červené víno, karotka, celer, petržel, cibule, rozmarýn, olej olivový EV, sůl, pepř.

SKLADOVÁNÍ: od 5°C do 21°C bez slunce 

TRVANLIVOST: 6 měsíců od data výroby

VÁHA: 380g / 2 - 3 pěkné porce                           

PŘÍPRAVA:

1. Dejte vařit těstoviny přesně podle návodu výrobce (100g - 120g na porci, těstoviny doporučujeme krátké)

2. Do středního kastrolu vložte obsah omáčky ze sklenice a pomalu prohřejte, nevařte!

3. Uvařené a přeceděné těstoviny vložte do omáčky, promíchejte a servírujte

4. Nakonec ozdobte čerstvou petrželkou, panenským olivovým olejem a strouhaným parmazánem

Přejeme Vám dobrou chuť.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení